FREE SHIPPING
Panier 0

Perangkat anti-limpahan silikon

€ 4.99 EUR € 6.86 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Découvrez ce mini dispositif anti-débordement en silicone.

De forme lilliputienne, il est destiné à soulever le couvercle de votre marmite de sorte à faire circuler correctement l'air, d'éviter que toute votre cuisson ne déborde et s'éparpille partout.

Ce petit gadget peut également servir de support pour des baguettes chinoises ou smartphone ... une idée de cadeau très originale et amusante.

fitur:

  • matériel en silicone de qualité alimentaire
  • sain et écologique
  • taille : env. 5*4*2 cm
  • couleur : aléatoire

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur