FREE SHIPPING
Panier 0

Pancake Coaster Silicone

€ 1.85 EUR € 3.15 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Anyar lan banget modern!

Tuku kanthong (utawa cangkir) silicone kanthi cara bunder. Loro-lorone dekoratif lan fungsional, tlatah cilik iki bakal menehi orisinalitas ing dekorasi meja, meja pub utawa kopi.

Padha nolak kabeh jinis cairan (panas utawa adhem) karo fungsi termal jampel sawijining, bisa digunakake minangka karpet Bowl utawa tuwung saka tèh, kopi utawa coklat panas.

Bahan silikon menehi aksesori meja fleksibel, tahan noda lan bisa digunakke maneh.

fitur:

  • BPA gratis lan ekologis
  • silika gel materi
  • diameter: 9 cm / tebal: 4 mm / bobot: 20 g

Produk didol kanthi individu.

Alasan sing kasedhiya: lemon, pitaya, watermelon, carom.




Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!