FREE SHIPPING
Panier 0

Dessous de verre Fruit Coaster coloré en silicone

€ 1.85 EUR € 3.15 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Nouveau et très à la mode !

Achetez nos dessous de verres (ou tasses) ronds façon fruits en silicone. A la fois décoratif et fonctionnel, ces petits napperons donneront de l'originalité dans la décoration de votre table de bureau, pub ou café.

Ils résistent à tous types de liquides (chauds ou froids) grâce à sa fonction d'isolation thermique, peuvent donc être utilisés comme tapis de bol ou tasse de thé, café ou chocolat chaud.

Sa matière en silicone rend l'accessoire de table très flexible, résistant aux tâches et réutilisable.

fitur:

  • sans BPA et écologique
  • matière en gel de silice
  • diamètre : 9 cm / épaisseur : 4 mm / poids : 20 g

Produk didol kanthi individu.

Motifs disponibles : citron, pitaya, pastèque, carambole.




Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!