FREE SHIPPING
Panier 0

Coasters in round wood

€ 11.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Des ronds de bois simples au design intemporel pour donner un esprit nature, forêt, ou montagne!

Avec leur design unique, ces dessous de verres sont devenus incontournables pour la décoration de table brute, naturelle ou même contemporaine. Sa forme ronde laisse la part belle à la créativité.

Les dessous de verres résistent également aux boissons chaudes ou froides.

Ils protégeront vos meubles des dommages et ponctueront tous vos apéritifs ou déjeuners dans une ambiance naturelle.

fitur:

  • matériel en bois
  • taille : env. 6-8 cm (Diamètre) x 1 cm (épaisseur)

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!