FREE SHIPPING
Panier 0

Kue cake asli kanggo ulang tahun, wedding utawa baptisan asli!

€ 2.77 EUR € 48.93 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

A partai nyedhak! Baptisan, ulang tahun, pesta, dina ibune utawa ...

Menehi asli kanggo tuan rumah utawa rampung resepsi kanthi mundhut kothak kue iki.
Kothak putih kanthi bukaan lan cavities cocog.

fitur: Daur ulang, praktis lan dekoratif.

Vous aurez le choix entre une boîte à :

- Kompartemen 1
- 2 kompartemen
- 4 kompartemen
- 6 kompartemen
- 12 kompartemen
- lan uga kompartemen 24.

Produk didol kanthi individu.

Cukup putih.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur