FREE SHIPPING
Panier 0

Pemotong plastik modular kanggo adonan croissant

€ 7.00 EUR € 9.80 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Temokake pamisahan kita kanggo adonan croissant utawa brioche digawe saka plastik banget tahan.

Pemotongan pasta sampeyan bakal becik banget lan cepet thanks kanggo kothak iki kanggo pastri. Fitur kasebut nggawe produk bisa digunakake kanggo omah utawa nggunakake profesional.

Gunakake nasihat: mung nyebarake persiapan, Cut kanthi alon kanthi bantuan triangles persegi adonan nalika ngurangi sampah. Kabeh sing kudu dilakoni yaiku pindhah adonan potong menyang wangun croissant lan garnish kanthi jam, coklat utawa charcuterie.

Sampeyan bakal duwe pilihan antarane kothak iki utawa kembang berbentuk pemotong sing praktis kanggo nghias roti.

kaluwihan:

  • gampang kanggo ngresiki
  • lempengan kothak gampang kanggo panyimpenan
  • ora tetep lan resik

Ukuran kuadrat: 22,5 x 2 x 14 cm.

Pemisahan diemnsion ing wangun kembang brioche: 8,9 cm.

Produk didol kanthi individu.
Wangun 2 mung kasedhiya ing werna kuning.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!