FREE SHIPPING
Panier 0

Décortiqueuse à fraises - Cuisinez facilement !

€ 3.29 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Ras le bol des fraises mal équeutées ? Voici la solution !

Procurez-vous cet accessoire révolutionnaire et indispensable pour la préparation de vos desserts. Facile à utiliser, la décortiqueuse arrache facilement et proprement la tige du fruit en une simple pression sur le mécanisme inférieur.

Et voilà ! vos fraises sont prêtes pour être servi en salade de fruit, brutes ou dans du yaourt.

fitur:

- matière en acier inoxydable + ABS
- dimension : 9 cm x 5 cm
- Taille du bouton à pression : 1,7 cm / 0,67

Produk didol kanthi individu.

Disponible uniquement en rouge/embout vert.


Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!