FREE SHIPPING
Panier 0

Décapsuleur Cap Zappa - Lance-capsules

€ 7.99 EUR € 9.00 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Dénichez notre décapsuleur Cap Zappa pour vos soirées entre ami(e)s ou familles.

Non seulement il permettra d'ouvrir vos bouteilles à capsules mais animera également la soirée par des jeux de tir à la capsule.

Son utilisation est simple : placez la bouteille en dessous de l'outil, la capsule sera automatiquement aimantée au produit, visez et regardez la capsule partir jusqu'à 5 m au moins.

kaluwihan:

  • décapsule rapidement sans dépenser d'effort / lance capsule
  • attache porte-clé intégrée
  • utilisation manuelle
  • matière synthétique solide

Manungsa waé: faites attention où vous tirez !

Dimensions : 12 cm (long.) x 4.8 cm (larg.) x 1.7 cm (haut.)

Produk didol kanthi individu.

Disponible uniquement en orange.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!