FREE SHIPPING
Panier 0

Cap Zappa Bottle Opener - Lance-capsules

€ 9.00 EUR € 12.60 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Nemokake botol opener Cap Zappa kanggo acara sore karo kanca utawa keluarga.

Ora mung bakal mbukak botol kapsul, nanging uga ngeri ing wayah sore kanthi game kapsul.

Panggunaan punika prasaja: nyelehake botol ing sangisore alat, kapsul kasebut bakal kanthi otomatis digeret menyang produk, ngarahake lan nonton kapsul menyang 5 paling sethithik.

kaluwihan:

  • decapsulates kanthi cepet tanpa mbuwang gaweyan / lance
  • keychain terpadu
  • manual panggunaan
  • bahan sintetis padat

Manungsa waé: ati ngendi sampeyan njupuk!

Ukuran: 12 cm (panjang) x 4.8 cm (lebar) x 1.7 cm (tinggi)

Produk didol kanthi individu.

Kasedhiya ing werna oranye.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur