FREE SHIPPING
Panier 0

Sumben stainless steel kanggo dekorasi piring sampeyan kaya koki

€ 17.30 EUR € 25.34 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Vous souhaitez décorer des assiettes dignes des professionnels de cuisine ? Optez pour la cuillère à plumes en acier inoxydable !

Si vous aimez la cuisine ou la pâtisserie, cette cuillère en forme de plume vous sera d'une grande aide, soyez un artiste ou peintre pour théâtraliser vos assiettes et épater vos invités.

Rien de plus facile, il faut juste tenir la cuillère, remplir l'encrier et s'en servir pour écrire et laisser parler sa créativité.

Spesifikasi:

  • matériel en acier inoxydable, durable et très résistant
  • facile à nettoyer (à la main ou au lave-vaisselle)
  • petite taille : 18,6 x 2,8 cm
  • grande taille : 22 x 4 cm
Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur