FREE SHIPPING
Panier 0

Plastik plate cover - Microwave bell

€ 13.80 EUR € 20.51 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Ces couvre-assiettes en forme de cloche sont le plus souvent utilisés pour couvrir vos petits plats au micro-ondes. Grâce à ce couvercle, le plat sera réchauffé de façon régulière.

Panganan minangka tutup kanggo panganan bebarengan, tutup plastik plastik nyedhiyakake pangan ing kulkas.

Sampeyan uga bisa digunakake minangka aksesoris hiasan ing pawon utawa ing meja panedhaan nalika njaga rasa seger lan rasa pangan.

kaluwihan:

- katup uap terpadu
- bahan plastik PP bahan pangan
- anti-cipratan
- Produk tahan panas lan kadhemen

Ukuran: approx. 26 x 9 cm.

Produk didol kanthi individu.

Warna sing kasedhiya: Abang, Hijau, Putih, Ungu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur