FREE SHIPPING
Panier 0

Pisau pisau sing digawe saka stainless steel

€ 14.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Cuisinez comme un professionnel à la maison !

Avec ce magnifique couteau, vous allez épater vos convives par vos plats qui seront de meilleure qualité et avec un visuel bluffant. Vous aurez des légumes, viandes ou des fruits coupés de façon homogène en lamelles.

Le manche de cet ustensile est en plastique antidérapant très sécuritaire à l'utilisation. Côté rangement, le couteau est doté d'un trou de suspension.

fitur:

  • pratique et facile à utiliser
  • matériel en acier inoxydable résistant à la rouille
  • ukuran: 24,5 x 8 cm

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!