FREE SHIPPING
Panier 0

Pisang pisau bulat stainless

€ 16.79 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Un couteau circulaire lame en acier inoxydable ? Du jamais vu !

Grâce à son design innovant, ce couteau révolutionnaire est une invention très ingénieuse qui roule facilement à travers les aliments sans effort.

Oubliez les couteaux traditionnels qui vous donnent des crampes aux poignées. Avec ce produit, vous obtiendrez plus de précisions et de puissance pour pouvoir trancher les aliments en un seul mouvement.

Gunakake: la lame peut tourner ou rester fixe grâce à un levier.

fitur:

  • matériel: lame en acier inoxydable et poignée en plastique
  • ukuran: 16 x 15 cm
  • démontable

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!