FREE SHIPPING
Panier 0

Pisang pisau bulat stainless

€ 26.50 EUR € 37.10 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

A pisau pisau melingkar digawe saka stainless steel? Ora weruh!

Thanks kanggo desain inovatif, piso revolusioner iki minangka panemuan sing apik banget sing gampang digulung kanthi gampang.

Lali lading tradhisi sing menehi sampeyan crips genggeman. Kanthi prodhuk iki, sampeyan bakal entuk presisi lan daya luwih akeh kanggo nyirep panganan ing salah siji.

Gunakake: bilah sing bisa nguripake utawa tetep diapusi kanggo tuas.

fitur:

  • materi: stainless steel blade and plastic handle
  • ukuran: 16 x 15 cm
  • démontable

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur