FREE SHIPPING
Panier 0

Pisau saku pensil fungsi dengan pegangan kayu

€ 19.15 EUR € 26.81 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

On a toujours besoin d'un outil de poche comme ce couteau doté d'un manche en bois!

Pour une sortie camping ou barbecue entre amis ou en famille, ou pour aller à la pêche, ce petit gadget de poche multifonctionnel vous aidera à faire face à de nombreuses situations : décapsuleur, tire-bouchon vin, couteau,ouvre-boîte/bouteille.

Un manche en bois élégant qui offre une prise en main sûre et agréable au moment d'ouvrir une boîte, une bouteille et du vin.

Spesifikasi:

  • matériau en acier inoxydable, robuste et résistant à la rouille
  • multifonctionnel et portable

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur