FREE SHIPPING
Panier 0

Pisau saku pensil fungsi dengan pegangan kayu

€ 19.15 EUR € 26.81 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Kita tansah butuh alat saku kaya piso iki karo gagang kayu!

Kanggo lelungan utawa lelungan barbecue karo kanca utawa kulawarga, utawa kanggo numpak prau, gadget saku multifungsi iki bakal mbantu sampeyan ngatasi akeh situasi: botol pembuka, botol anggur, pisau, bisa pembuka / botol.

Kayu sing dianggo kayu sing elegan sing nyedhiyakake genggaman sing aman lan nyenengake nalika mbukak kothak, botol lan anggur.

Spesifikasi:

  • bahan stainless steel, kuat lan tahan karat
  • multifungsi lan portabel

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur