FREE SHIPPING
Panier 0

Coupe-tranches fromages en lamelles à 2 fils inox

€ 12.35 EUR € 17.29 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Outil de cuisine très simple et facile d'utilisation, le couteau de cuisine est doté de 2 fils en acier inoxydable très tranchante qui glisse facilement sur la surface à trancher (dure ou molle).

Ces fils permettent de couper parfaitement et à la taille voulue votre fromage : tranches épaisses ou fines pour une raclette ou sandwich . Question sécurité, l'ustensile est doté d'une poignée antidérapante en plastique pour une prise en main facile à l'utilisation sans risque de coupure.

Pour ce qui du rangement et nettoyage, le gadget est doté d'un trou lui permettant d'être suspendu en cuisine (gain de place) et de préférence, nettoyez-le à la main avec de l'eau savonneuse pour sa durée de vie.

fitur:

  • matière en plastique / fils en acier inoxydable
  • couleur blanc
  • long : 21 cm

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur