FREE SHIPPING
Panier 0

Coupe Pastèque ultra pratique !

€ 8.99 EUR € 18.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Vive l'été, les barbecues, et les watermelons !

Manger de la pastèque on adore, c'est rafraichissant, ça ne fait pas grossir, c'est bon...mais qu'est ce que c'est pénible à préparer ! Essayez de découper et préparer des tranches sans mettre du jus partout, des graines etc...

Ce Coupe Pastèque peut être utilisé comme slicer, Coupe et carottier. Parfait pour la pastèque, mais aussi le melon d'eau, papaye, etc.

Vos enfants vont adorer manger des fruits (et même les préparer!).

Bahan: Baja tahan karat

Se lave très facilement à l'eau.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur