FREE SHIPPING
Panier 0

Piala Watermelon ultra nyaman!

€ 8.99 EUR € 18.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Urip ing mangsa panas, barbecue, lan watermelons !

Ngomong semangka sing kita tresnani, nyenengake, ora nggawe sampeyan gemuk, apik ... nanging apa sing nyenengake nyiyapake! Coba Cut lan nyiapake irisan-irisan tanpa jus panggolekan nang endi wae, wiji etc ...

Piala Watermelon iki bisa digunakake minangka slicer, Coupe et corer. Sampurna kanggo watermelon, nanging uga semangka, pepaya, lan liya-liyane.

Anak-anak bakal seneng mangan woh-wohan (malah nyiapake)!

Bahan: Baja tahan karat

Cuci gampang banget karo banyu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!