FREE SHIPPING
Panier 0

Pemotong sayur-sayuran karo stainless steel - pisau cukur

€ 8.40 EUR € 11.76 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Siapake sayuran lan woh-wohan dhewe kanthi luwih asli lan presentasi.

Thanks kanggo pemotong sayur-sayuran kanthi pisau cukur, preparation bakal njupuk langsung formulir sing dikarepake.

Pemotongan lan penanganan produk bakal difasilitasi dening gagang plastik nanging uga ngijini sampeyan masak kanthi aman.

fitur:

- stainless steel blade + ABS / plastic handle
- Ukuran: 23 cm x 6 cm
- Bobot: 60 g

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!