FREE SHIPPING
Panier 0

Cupcake Kue Geno dengan Kawat Stainless Steel - Aksesoris Kue

€ 13.85 EUR € 19.39 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Mbangun kanthi aman.

Pemotong spons karet pancen digawe saka baja tahan karat berkualitas tinggi lan nandhani standar safety pangan.

Dilengkapi karo kawat baja karbon 2 sing bisa dipisahake kue sing rata, kanthi cepet lan kanthi asil super lancar.

Pisau kue kriya profesional babagan panjang 32 cm, ukuran standar kue spons.

kaluwihan:

  • stainless steel material
  • pindho dipindhah kabel nglereni
  • dhuwur luwes nganti 2,5 cm
  • kemungkinan mundur pigura
  • ukuran: 31,3 x 13,2 cm

Tetep metu saka anak.

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur