FREE SHIPPING
Panier 0

Manual stainless steel fries cutter

€ 7.95 EUR € 11.13 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Ora ana liyane kentang goreng beku .... Saiki sampeyan bisa sacoro apik Cut kentang karo gadget pawon asli iki.

Produk iki dirancang kanthi cepet lan gampang nyebabake persiapan sampeyan ing tutul driji ing omah utawa ing restoran.

Keamanan Pitakonan, dilengkapi karo plastik plastik 2 lan blades iki diasah lan nutup bebarengan bakal menehi sampeyan asil becik sampurna. Sampeyan uga bisa nggunakake kanggo ngetok sayuran lan woh-wohan liyane.

kaluwihan:

  • gampang dianggo lan resik
  • aman, praktis lan entheng
  • bilah stainless steel (6 x 6 cm) + Genggam ABS
  • ukuran: 17 x 10 x 1,3 cm.

Produk didol kanthi individu.

Kasedhiya ing werna oranye.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!