FREE SHIPPING
Panier 0

Sawit Cutter Peeler

€ 9.99 EUR € 19.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

komentar pil lan irisan sliced ​​nanas ing blink saka mripat minangka koki? Kanthi alat sihir manawa!

Lan ya ing risiko nguciwani sampeyan koki gedhe ora tukang sulap, kanggo ngawula sampeyan ayu irisan nanas babak karo bolongan cilik ing tengah, padha mung nggunakake alat iki ...

Carane nggunakake?

1) Cut potong nanas kanthi piso amba

2) nyelehake kepala pemotong (kepala dilengkapi cakram serrated) ing bagian ndhuwur nanas

3) nguripake yen sampeyan wis screwing

4) yen wis tekan ing ngisor nanas, sampeyan mung kudu njupuk lan ajaib ana sing metu saka banyu sing wis digawe sampurna!

5) pencet tombol kanggo unclip nangani, sampeyan mung kudu nyelehake pucks ing sajian :-)

Telung werna sing kasedhiya: Black, Yellow, Green

Bahan: Baja tahan karat

dimensi :

Dhuwur: 18cm

Diameter cakram: 8,5cm

Diameter tabung: 3cm

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur