FREE SHIPPING
Panier 0

Gunting pangan kanggo tresna pangan bayi

€ 5.05 EUR € 7.07 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Une paire de ciseaux spécialement conçu pour les bébés pour couper ou broyer facilement leur repas.

Comme son nom l'indique, les ciseaux peuvent pincer, porter et écraser les légumes, les fruits, les viandes , les poissons ou autres nourritures pour bébé de façon sécuritaire et propre. Elle dispose d'une poignée givrée au toucher pour faciliter le contrôle des aliments.

Attention : le produit ne peut être stérilisé à l'eau bouillante afin qu'il ne se déforme pas.

kaluwihan:

  • facile à nettoyer au lave-vaisselle à la température normale
  • prise de main stable
  • pratique et facile à porter n'importe où
Produk didol kanthi individu.

Cepak mung kuning.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur