FREE SHIPPING
Panier 0

3 1 Multifunction Kitchen Gunting: Botol Opener, Nutcracker, Knife Dapur

€ 8.99 EUR € 14.35 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Une paire de ciseaux ordinaire?

Découvrez les ciseaux de cuisine multi-usage capable de couper, écailler, éplucher et même décapsuler et casser les noix.
Un outil de cuisine pratique qui possède une poignée ergonomique antidérapante pour une sécurité optimale.

Attention : Lames tranchantes, à tenir hors de portée des enfants ou des animaux.

kaluwihan:

  • facile à utiliser et à nettoyer
  • se range facilement par son étui magnétique

Matériel en acier et en plastique.

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!