FREE SHIPPING
Panier 0

Gunting dapur karo jamu - 3 pisau

€ 6.58 EUR € 20.86 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Émincez finement et rapidement vos herbes aromatiques pour la cuisine.

Dotés de 3 lames aiguisées, ces ciseaux de cuisine très fonctionnels permettent de couper facilement et de façon régulière différents ingrédients : herbes, salades, charcuteries ou même les papiers de cuisson.

Les lames sont en acier inoxydable extrêmement affûtées et la poignée en silicone facilite la prise en main du couteau de cuisine et procure une sensation pas du tout désagréable à l'utilisation.

fitur:

  • design ergonomique : lame en acier inoxydable (ne se rouille pas) / poignée en silicone
  • 2 tailles disponibles : 19,3 x 8 cm / 13 x 6 cm
  • werna: acak

Produk didol kanthi individu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!