FREE SHIPPING
Panier 0

Magic Kitchen Cleaning Brush - Antibacterial Sponge

€ 3.92 EUR € 8.35 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

La brosse magique est l'ustensile indispensable en cuisine pour nettoyer vos poêles, surface de travail ou même les légumes et fruits.

Le produit peut être utilisé et réutilisé en toute assurance grâce à sa caractéristique écologique et sa matière en silicone de qualité supérieure.

kaluwihan:

  • ne blesse pas les mains et n'endommage pas les ustensiles de cuisine
  • très pratique pour enlever les saletés et tâches d'huile
  • multifonction : nettoyage des légumes, fruits, vaisselle etc ...
  • nettoyage sous haute température (matière en silicone très résistante à la chaleur)
  • diamètre : env. 11.,5 cm

Produk didol kanthi individu.

Plusieurs coloris et formes disponibles.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!