FREE SHIPPING
Panier 0

Sikat silikon bisa dilindhungi kanggo telusur utawa telusur

€ 3.90 EUR € 5.46 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Avez-vous déjà essayé de verser le contenu d'une casserole dans un autre récipient (un verre, un bol ou autre) ? 99% des gens en mettront une partie à côté et c'est normal !

Outil indispensable en cuisine, le bec verseur pour casserole ou poêle est fait à partir de silicone de qualité alimentaire insipide et inodore.

L'ustensile de cuisine se fixe facilement sur votre casserole par un système à clip et guide le déversement de vos préparations tout en gardant votre plan de travail propre.

Facile d'entretien, il suffit de l'enlever de votre bol et de le passer au lave-vaisselle ou à la main avec de l'eau savonneuse (pensez juste à bien sécher le produit avant de le ranger et de le réutiliser).

kaluwihan:

  • matière : silicone résistante à la chaleur
  • ukuran: approx. 12 x 4,5 x 3 cm
  • laisse votre plan de travail propre et sans gaspillage de nourriture

Produk didol kanthi individu.

Cepak mung ijo.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur