FREE SHIPPING
Panier 0

Scale Kitchen Kitchen Stainless Steel

€ 34.99 EUR € 49.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Masakan masakan Chega Grands bisa diringkesake ing sawijining tembung: akurasi.

Precision of the gesture, nanging uga presisi bobot nalika nambah bahan. Sawetara pasugatan bisa arupa rasa beda yen sampeyan sijine rong gram luwih utawa kurang saka bahan dibandhingake resep asli!

Balance punika indispensable ing pawon. Sampeyan bisa ngetung nganti 5kg kanthi akurasi dhuwur 1g.

Sampeyan bisa kanthi cepet ngetokake cairan kanthi mangkuk 2,15L sing bisa dicopot.

Fungsi zero / tare kanggo nemtokake bobot bobot bahan.

Fungsi unik: amarga fungsine poto (00m1s kanggo 99m59s) karo weker, aja nyusahake masak panganan maneh.

Uga dirancang ukuran lan mangkok iki stainless steel sont plus ngalangi plastik, gampang banget kanggo ngresiki lan nyimpen sawise dienggo.

Thanks kanggo sensor terpadu ukurane bisa ngukur suhu pangan.

Pilihan unit pangukuran: g / lb / oz

Swara sora nalika sampeyan menet tombol

Ukuran Produk (L x W x H) : 21.00x19.00x13.80 cm

Layar LCD kanthi lampu latar sing nuduhaké angka sing cukup gedhe kanggo maca sing luwih apik sanajan ing kamar peteng. Kapasitas baterei lan katerangan kurang.

Powered by 2 AAA batteries (not included)

waé : kabar sing diwenehake mung ing basa Inggris.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur