FREE SHIPPING
Panier 0

Cincin baja stainless / botol opener

€ 1.99 EUR € 2.49 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Gadget destiné à faciliter l'ouverture de vos bouteilles à capsules, la bague décapsuleur ouvrira vos boissons en un rien de temps et sans effort en plus.

Il suffit de glisser votre pouce ou index dans l'anneau et dans la bonne position, petite pression et hop ... trinquez !

Alors n'attendez plus, achetez cet accessoire révolutionnaire pour une soirée foot réussie entre amis.

fitur:

  • matière en acier inoxydable
  • dimension : 14 x 18 mm (taille unique)
  • poids : 9 g

Produk didol kanthi individu.

Couleur argentée.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!