FREE SHIPPING
Panier 0

Smiley baby compartmentalized baby plate - Eating nggawe dheweke eseman!

€ 14.99 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Piring / nampan iki bakal ngidini bayi mangan kanthi cepet dhewe lan duwe kabeh meal.

Akeh kompartemen ngidini sampeyan ngatur diet sing seimbang kanggo bocah sampeyan.
Wangun ing Smiley bakal nyenengake anak lan nggawe dheweke pengin mangan panganan sing wis disiapake kanthi tresna :-)
Bahan silikon menehi shatterproof lan non-slip. Dheweke bisa ngumbah dhéwé ing mesin.
Werna warna sing kasedhiya: Biru, Ijo, Langit Biru, Oranye, Ungu, Merah, Jambon.
Artikel iki perlu kanggo tuwane, gampang ditransfer lan uga bisa ngawula sampeyan mlaku utawa liburan!

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!