FREE SHIPPING
Panier 0

Bawang Putih Peeler - Tabel kanggo kulit silikon papak silikon

€ 2.38 EUR € 4.76 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Resep kanggo bumbu masakan sing cilik, papak penting kanggo ngepalake rasa resep asin.

Nanging, peeling iku mbutuhake akeh wektu lan karya: kita wis nemokake solusi kanggo sampeyan!

Tabung kita wis dirancang khusus kanggo mbungkus sawetara cloves saka papak ing wektu tanpa biaya energi.

Prasaja lan praktis, sampeyan mung kudu nggeser polong kasebut menyang alat lan nyemprotake tangan sampeyan, sing ora bakal mambu bau bawang putih sing kuwat sawise iku.

kaluwihan:

  • fleksibel lan gampang kanggo ngresiki (kanthi tangan utawa ing dishwasher)
  • non-beracun lan ora enak
  • bahan silikon bahan pangan
  • ukuran: approx. 13 cm / diameter 3,5 cm

Produk didol kanthi individu.

Cepak mung biru.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!