FREE SHIPPING
Panier 0

Bawang Putih Peeler - Tabel kanggo kulit silikon papak silikon

€ 2.38 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Condiment destiné à assaisonner vos petits plats, l'ail est essentiel pour sublimer la saveur de vos recettes salées.

Cependant, l'éplucher demande beaucoup de temps et de travail : nous avons trouvé la solution pour vous !

Notre tube a été spécialement conçu pour éplucher plusieurs gousses d'ail à la fois sans dépense d'énergie.

Simple et très pratique, vous n'aurez qu'à glisser les gousses dans l'outil et le frotter avec vos mains, qui, ne sentiront plus l'odeur forte d'ail après cela.

kaluwihan:

  • flexible et facile à nettoyer (à la main ou au lave-vaisselle)
  • non-toxique et insipide
  • matière en silicone de qualité alimentaire
  • taille: env. 13 cm / diamètre 3,5 cm

Produk didol kanthi individu.

Disponible uniquement en bleu.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!