FREE SHIPPING
Panier 0

4 Hiasan Cookie Pemotong dan Fun

€ 7.30 EUR € 10.22 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Njupuk kauntungan saka pemotong cookie hiasan iki kanggo nyenengake anak sampeyan.

Maneh beda, pemotong cookie bisa dipotong kanthi gampang ing pastry.
Sampurna kanggo dekorasi cookie, fondant cakes, adonan gula utawa kanggo gagasan gedhe liyane sampeyan bisa duwe!

Produk digawe saka plastik sehat, bahan pangan lan bisa digunakake maneh.

Luwih kalebu pola kupu-kupu, terwelu, cah ayu lan endhog Paskah.

Cepak mung kuning.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!