FREE SHIPPING
Panier 0

Kitchen Faucet 360 Rotating Head Obsturator Water Adapter - Faucet Maker

€ 4.40 EUR € 6.16 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Aja ragu-ragu tuku kendi multifungsi gadget cilik iki.

Iku serves loro kanggo nyaring partikel utawa sludge wedhi / sludge teka saka pipo banyu nanging kanthi efektif nyumbang kanggo nyimpen banyu saka 30 kanggo 70% dibandhingake sink bubbler.

Salah siji fitur saka prodhuk iki yaiku kenaikan tekanan banyu: kanthi narik sirah sing dilapisi krom, jet aerator dadi jet kuat sing ngijini luwih gampang ngresiki sayuran lan masak / masak.

360 ° Rotating Head: Banyu kanthi gampang nyakup kabeh permukaan sink.

Gampang kanggo nginstal lan ngresiki, produk cocok kanggo kabeh katup standar kanthi thread M22 lan M24 ngetuk - segel. Kanggo ngresiki, copot strainer panyaring sing apik lan mbilasake banyu.

Spesifikasi:

  • ukuran approx: 57 (L) x35 (ngisor dheweke.) X21 (Top Inner dia.) Mm
  • adaptor eksternal dia. : 22 mm
  • bahan: Cuprum + ABS + Stainless steel
  • warna: perak lan ireng

Akeh sing nyakup keran sirah sing puteran.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur