FREE SHIPPING
Panier 0

2 Setengah Lingkaran Aluminium Alloy 7 cm - Cake Mold

€ 9.95 EUR € 13.93 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Dessert au design original et surprenant !

Grâce à cet outil de cuisine fait à partir d'alliage d'aluminium, vous n'aurez plus de mal à démouler vos préparations tout en obtenant un résultat parfait.

Appelé également calotte, sa forme en demi-sphère est très pratique pour la confection d'entremets salés ou sucrés (riz, génoise, chocolat, glace etc ...).

fitur:

  • produit très léger (poids : 45g)
  • très bon conducteur de chaleur (cuisson uniforme)
  • anti-corrosion, hygiénique et de matériau de qualité alimentaire

Kewaspadanan:

  • nettoyer avec un chiffon doux ou grattoir en plastique
  • ne pas mettre en contact avec des objets métalliques pointus / nettoyant chimique
  • ne pas immerger trop longtemps la coque dans de l'eau ou agent de nettoyage
  • t° maximum de cuisson : 250°C

Kit de 2 demi-sphères.

Couleur argentée

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur