FREE SHIPPING
Panier 0

Potongan 16 Stensil kanggo hiasan Kopi, Cappuccino, Kue, Coklat Panas

€ 6.05 EUR € 8.47 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Temokake stencils kita sing seneng lan praktis banget kanggo sprinkling coffee, coklat coklat utawa cappuccino coklat bubuk.

alat pawon iki bisa digunakake dening profesional utawa ngarep kanggo dekorasi ing cara asli sarapan anak liwat 16 pola beda lan nyenengake.

Desain unik, stensils digawe saka sehat, bisa digunakake, plastik PP bahan pangan.

kaluwihan:

  • produk banget cahya lan gampang dianggo / resik
  • akeh stensils 16 kanthi pola sing beda
  • menehi tampilan luwih atraktif marang ombenan sampeyan

Didol dening batasan 16.

Warna transparan.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Mulane kita bisa langsung nemokake manufaktur lan panyedhiya, sebabe wektu pengiriman bisa nganti 3 minggu ing pengiriman standar gratis

Nanging, sampeyan bisa milih kanggo pengiriman kiriman Express 48h menyang 72h ..

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook utawa liwat telpon ing 07.55.29.24.84.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur