FREE SHIPPING
Panier 0

Potongan 16 Stensil kanggo hiasan Kopi, Cappuccino, Kue, Coklat Panas

€ 6.85 EUR


5% jumlah pesanan sampeyan bakal langsung disumbang menyang Charity Water; saliyane nggawe sampeyan seneng, sampeyan uga bakal tumindak apik!
Kanggo informasi luwih lengkap klik kene

Découvrez nos pochoirs à la fois amusants et très pratiques pour saupoudrer votre café, chocolat chaud ou cappuccino de chocolat en poudre.

Cet outil de cuisine peut être utilisé par les professionnels ou à la maison pour décorer de manière originale le petit déjeuner de vos enfants grâce à 16 motifs différents et rigolos.

De conception unique, les pochoirs sont faits à partir de plastique PP de qualité alimentaire sain et réutilisable.

kaluwihan:

  • produit très léger et facile à utiliser/nettoyer
  • lot de 16 pochoirs à motifs différents
  • donne un look plus attrayant à vos boissons

Vendu par lot de 16.

Couleur transparente.

Aman Pembayaran

Kita tansah nyoba kanggo njupuk kondisi lan harga sing paling apik kanggo para pelanggan.

Nous traitons donc directement avec les fabricants et fournisseurs, raison pour laquelle nos délais de livraison peuvent aller jusqu'à 2 semaines environ.

Bali Puas utawa Dibalekake

We offer sampeyan kesempatan kanggo bali item sing ora cocog karo sampeyan ing dina 14.

Maturnuwun mugi-mugi ngandhani kula kanthi nglebetaken email sadurunge ngirim artikel.

Aja ragu-ragu takon marang kabeh pitakonan sampeyan babagan outilsdecuisine@gmail.com.

Tim bakal seneng njawab sanalika bisa, biasane antarane 24 lan 48 jam, kalebu akhir minggu lan preian.

Sampeyan uga bisa hubungi kita dening utusan liwat kaca kita Facebook.


Nuduhake produk iki

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!