FREE SHIPPING
Panier 0

Kebijakan Privasi

PRIVASI STATEMENT

----

ARTIKEL 1 - INFORMASI PRIBADI dikumpulkan

Yen sampeyan nggawe dhuku ing toko, minangka bagéan saka proses tuku lan jual, kita ngumpulake informasi pribadhi sing diwenehake kanggo kita, kayata jeneng, alamat, lan alamat e-mail.

Nalika sampeyan nggolek nyimpen, kita uga kanthi otomatis nampa alamat Internet Protocol (IP) komputer, sing ngidini kita njaluk rincian liyane babagan browser lan sistem operasi sing digunakake.

Email Marketing (yen ana): Kanthi idin, sampeyan bisa ngirim email babagan nyimpen, produk anyar lan nganyari liyane.


ARTIKEL 2 - MENINGGALKAN

Carane sampeyan njaluk idin sandi?

Yen sampeyan nyedhiyani informasi pribadhi kanggo ngrampungake transaksi, mriksa kertu kredit, nempatake pesanan, gawe jadwal kiriman utawa bali tuku, nrima yen sampeyan setuju kanggo ngumpulake informasi lan nggunakake iki mung pungkasan.

Yen kita nyuwun supaya sampeyan menehi informasi pribadhi kanggo alasan liyane, kanggo tujuan pemasaran, umpamane, kita bakal nyuwun persetujuan sing nyata utawa kita bakal menehi sampeyan kesempatan kanggo milih.


Carane aku bisa mbatalake idin sandi?

Yen sampeyan wis diwenehi idin, sampeyan bakal ngganti pikiran lan ora idin maneh yen sampeyan ngubungi, ngempalaken informasi utawa nyedhiyakake, sampeyan bisa ngandhani yen kanthi ngubungi kita ing toolsdecuisine@gmail.com utawa ngirim email ing : Toolsdecuisine.com 22 New Street, VERNOU SUR BRENNE, 37210, Prancis


PASAL 3 - DISCLOSURE

Kita bisa nyampekano informasi pribadhi yen kita dibutuhake dening hukum kanggo nglakoni utawa yen sampeyan nglanggar Syarat lan Ketentuan Penjualan lan Penggunaan.


ARTIKEL 4 - SHOPIFY

Toko kita tuan rumah ing Shopify Inc. Padha nyedhiyani kita karo platform e-commerce online sing ngidini kita kanggo ngedol sampeyan layanan lan produk.

Data sampeyan disimpen ing sistem panyimpenan data lan database Shopify, lan ing aplikasi umum Shopify. Data sampeyan disimpen ing server sing aman sing dilindhungi dening firewall.


pembayaran:

Yen sampeyan nggawe tuku liwat gateway pembayaran langsung, banjur Shopify bakal nyimpen informasi kertu kredit sampeyan. Informasi iki dienkripsi miturut standar keamanan data sing digawé dening Industri Kartu Pembayaran (PCI-DSS). Informasi babagan transaksi tuku ditahan nganti anggere perlu kanggo ngrampungake urutan sampeyan. Sawise pesenan wis rampung, rincian transaksi tuku bakal dibusak.

Kabeh gateway pembayaran langsung tundhuk karo PCI-DSS, sing dikelola déning Papan Standar Keamanan PCI, lan minangka hasil usaha gabungan saka perusahaan kayata Visa, MasterCard, American Express, lan Discover.

Syarat PCI-DSS njamin data kertu kredit pangolahan kanthi aman dening panyedhiya nyimpen lan panyedhiya layanan.

Kanggo informasi luwih lengkap, monggo waca Ketentuan Penggunaan ing kene utawa Kebijakan Privasi ing kene.


ARTIKEL 5 - LAYANAN YANG DISEBABKAN OLEH PIHAK KETIGA


Umumé, panyedhiya pihak katelu sing digunakake mung bakal ngumpulake, nggunakake, lan nyampekno informasi sampeyan nganti entuk layanan sing diwenehake kanggo kita.

Nanging, sawetara panyedhiya layanan pihak katelu, kayata gateway pembayaran lan prosesor transaksi pambayaran liyane, duwe kebijakan privasi dhewe babagan informasi sing dibutuhake kanggo menehi dhuwit kanggo transaksi tuku.

Babagan panyedhiya iki, disaranake sampeyan maca kabijakan privasi kasebut kanthi teliti supaya sampeyan ngerti carane bakal nambani informasi pribadhi.

Sampeyan kudu eling yen sawetara panyedhiya bisa manggoni utawa duwe fasilitas sing dumunung ing yurisdiksi sing beda saka sampeyan utawa kita. Dadi, yen sampeyan nemtokake transaksi sing mbutuhake layanan panyedhiya pihak katelu, informasi sampeyan banjur bisa diatur dening hukum yurisdhiksi kang panyedhiya sing manggoni utawa ing yurisdiksi ing fasilitas kasebut.

Contone, yen sampeyan dumunung ing Kanada lan transaksi sampeyan diproses liwat gateway pembayaran basis AS, informasi kepemilikan sing digunakake kanggo ngrampungake transaksi kasebut bisa dibeberke miturut hukum US. Amerika Serikat, kalebu UU Patriot.

Sawise sampeyan ninggalake situs ing toko utawa sampeyan ditransfer menyang situs web utawa aplikasi saka pihak katelu, sampeyan ora lagi diatur dening Kebijakan Privasi iki utawa dening Syarat Umum lan Ketentuan Sale. Nggunakake situs web kita.


sambungan

Sampeyan kudu ninggalake situs web kita kanthi ngeklik pranala tartamtu ing situs kita. Kita ora tanggung jawab kanggo praktik-praktik privasi saka situs-situs liya lan nyaranake sampeyan maca kabijakan privasi kasebut kanthi teliti.


ARTIKEL 6 - KEAMANAN

Kanggo nglindhungi informasi pribadhi, kita njupuk pituwake cukup lan ngetutake praktik-praktik sing paling apik ing industri kanggo mesthekake yen ora ilang, disalahake, diakses, diumumake, diowahi, utawa ditumpes kanthi cara sing ora pantes.

Yen sampeyan menehi katrangan ing kertu kredit, sampeyan bakal dienkripsi liwat nggunakake protokol keamanan SSL lan katindakake nganggo enkripsi AES-256. Sanajan ora ana cara transmisi liwat panyimpenan Internet utawa elektronik aman ing 100%, kita ngetutake kabeh syarat PCI-DSS lan nglakokaké standar tambahan sing diakoni dening industri.


FILES WITNESSES (COOKIES)

Punika dhaptar cookie sing kita gunakake. Kita wis kadhaptar ing kene supaya sampeyan duwe kesempatan kanggo milih apa sampeyan pengin ngidini utawa ora.

_session_id, identifier unik sesi, ngidini Shopify kanggo nyimpen informasi babagan sesi (referrer, landing page, lan liya-liyane).

_shopify_visit, ora ana data sing ditahan, isih ana kanggo 30 menit wiwit dibukak pungkasan. Digunakake dening sistem pelacak statistik panyedhiya ing situs web kita kanggo ngrekam jumlah kunjungan.

_shopify_uniq, ora ana data sing disimpen, kadaluwarsa ing tengah wengi (gumantung lokasi pengunjung) dina esuk. Ngitung jumlah kunjungan menyang toko saben siji pelanggan.

kertu, pengenal unik, tetep kanggo minggu 2, nyimpen informasi babagan keranjang dolan.

_secure_session_id, pengenal unik sesi

storefront_digest, pengenal unik, ora ditemtokake yen nyimpen nduweni sandhi, digunakake kanggo nemtokake manawa pengunjung saiki nduweni akses.



ARTIKEL 7 - TAHUN KONSENT

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan makili sing paling sethithik yuswa mayoritas ing negara sampeyan utawa propinsi panggonan, lan sampeyan wis maringi kita idin kanggo ngidini suntingan cilik nggunakake informasi iki. situs web.


ARTIKEL 8 - PERUBAHAN KE POLICI INI

Kita nduweni hak kanggo ngowahi Kebijakan Privasi iki sawayah-wayah. Owah-owahan lan klarifikasi bakal langsung ditrapake ing posting ing situs web kasebut. Yen kita nggawe owah-owahan menyang isi kebijakan iki, kita bakal ngandhani sampeyan kene sing wis dianyari supaya sampeyan ngerti apa informasi sing kita kumpul, cara kita nggunakake, lan ing kahanan apa wae kita nyampekno. iku perlu kanggo nindakake.

Yen toko wis dituku utawa liwat penggabungan karo perusahaan liyane, informasi sampeyan bisa ditransfer menyang pemilik anyar supaya bisa terus ngedol produk sampeyan.


QUESTIONS AND CONTACT

Yen sampeyan pengin: ngakses, mbenerake, ngowahi utawa mbusak informasi pribadhi babagan sampeyan, ngajukake complaint, utawa mung pengin nggolek informasi luwih lengkap, hubungi manager cookware kami ing toolsetecuisine @ gmail. com utawa kanthi mail ing Outilsdecuisine.com

[Re: Privacy Standards Officer]

[22 Rue Neuve, VERNOU SUR BRENNE, F, 37210, Prancis]

----
Bali menyang ndhuwur