FREE SHIPPING
Panier 0

Mentions Legal

Credits

Konsep lan produksi:

Situs web iki digawe nggunakake solusi Shopify™.

Weton

Situs web www.outilsdecuisine.com iku properti GODEFROY (SIREN: 480 938 711), kang kantor pusat yaiku:

22 New Street

37210 Vernou ing Brenne

FRANCE

email: outilsdecuisine@gmail.com

Telpon: 07.55.29.24.84

Perusahaan GODEFROY nduweni hak Pengecualian PPN. Deduktif iki ngidini perusahaan ora ngisi PPN kanggo barang sing ditampa kanggo konsumen final. Pajek. ora ditrapake, seni. 293 B saka CGI.

Tanggung jawab publikasi: J. GODEFROY.

Situs sing tuan rumah ing Shopify.

Shipping - Returns

Kanggo informasi babagan pengiriman utawa bali barang, waca judhul ngasilake ing kaca Ngarep saka situs.

Katentuan pembayaran

Pembayaran digawe online kanthi kertu kredit, liwat server aman sing dilindhungi dening protokol SSL.

Tengen mundur

Minangka kasebut ing Pasal L. 121-20 saka Kode Konsumen, pelanggan wis dina 14 saka tanggal panrima barang, kanggo laporan menyang situs kasebut www.outilsdecuisine.com ngleksanani hak penarikan, lan ngasilake dhawuhe, tanpa kudu mbenerake alasan utawa kanggo mbayar denda, kajaba, yen perlu, biaya bali.

Pelanggan bisa, umpamane muter wektu iki kanggo alasan kasebut:

-artikel ora cocog karo katrangan

-artikel ora ana maneh sing cocog karo kabutuhan customer

Nanging ing kabeh kasus, hak penarikan iki bakal ditampa dening Outilsdecuisine.com mung yen pesanan dikembalikan ing kondisi anyar, kanthi kemasan asli, aksesoris lan kabar yen perlu.

Hak mundur ora ditrapake kanggo produk perishable utawa khusus.

Ing kasus pengiriman item sing rusak, rusak utawa ora lengkap, ijol-ijolan bisa digawe.

Nalika customer nggunakake hak saka mundur, situs Toolsdecuisine.com wis dina 30 saka tanggal bali prodhuk, kanggo mbayar klien.

Kanggo njaluk panjalukan, kirim email outilsdecuisine@gmail.com lan bali paket menyang alamat iki:

ODC

22 New Street

37210 VERNOU ON BRENNE

FRANCE

Bali menyang ndhuwur