FREE SHIPPING
Panier 0

Banyu kanggo Kabeh

Umume kita ora ngerti apa tegese dadi ngelak. Kita duwe cukup banyu kanggo ngombe - malah banyu ing jedhing kita resik!

Nanging akeh wong ing donya ora duwe kemewahan. Saben dina, babagan bocah-bocah 1 400 mati akibat penyakit sing disebabake dening banyu sing ora aman lan sanitasi sing kurang. Bebener iki kudu ora ana maneh ing 2018 ...

Ana solusi sing prasaja kaya sumur bor, pelindung spring lan Filter BioSand sing mbantu nyedhiyakake banyu resik kanggo komunitas ing saindenging jagad. Sing tepat apa organisasi CharityWater ora.

situs www.outilsdecuisine.com mutusake kanggo nandur modal ing panyebab kasebut lan ndhukung CharityWater kanggo menehi banyu ngombe kabeh.

Apa pranala antarane Outilsdecuisine.com lan charity iki?

Ora ana link per se (ora kemitraan), nanging everyone ngerti yen banyu masak iku penting!
Apa sampeyan arep ngumbah barang-barang masak, kanggo ngobati sawetara panganan (supaya coba pasta masak ing panci kosong!), Utawa mung kanggo woh-wohan lan sayuran, sing, tanpa banyu, aja bisa push ...

Iki minangka titik umum antarane banyu lan situs kita, nanging mesthine kebutuhan kanggo banyu luwih saka iku, mung perlu kanggo urip, kanggo urip (takon Mike Horn!). Banyu kanggo ngumbah, banyu kanggo masak, banyu kanggo ngombé, lan khususake ngombe banyu supaya ora akeh penyakit ...

Sampeyan bisa urip kanthi tanpa mangan, nanging iku mokal kanggo urip tanpa ngombé! Amarga awak ora bisa nyekel pukulan luwih akeh tinimbang dina 3 yen wis ora ana banyu. Kita ilang babagan liter 2 saben dina mung kanthi ngetokake, evakuasi napas lan cipratan.

Dadi ya kabeh duwe sarana finansial sing beda-beda, kita kabeh duwe tagihan kanggo mbayar, vacation kanggo rencana kanggo anak-anak kita (kanggo wong sing bisa), kita kabeh mikir pisanan kabeh babagan kita lan wong sing watara kita sadurunge mikir babagan liyane, nanging sanajan kita mung bisa menehi sawetara euro, kita kudu nindakake! Iku ora bakal ngganti urip kita nanging bakal ngganti urip akeh wong nang endi wae ing donya ...

>> 5% saka jumlah saben dhuwit sing diselehake ing situs kita disumbang kanggo Charity Water.

100% dhuwit dikirim menyang Charity Water bakal digunakake kanggo mbangun proyèk banyu ngombé, lan nalika wis rampung, CharityWater bakal ngirim foto lan koordinat GPS supaya kita bisa ndeleng sacara konkret apa sing kita wis nyumbang, kabeh bebarengan (biasane 21 sasi sawise mburi kampanye, lan ya ora mbangun kaya sing uga!). Kanggo entuk ide sampeyan bisa ndeleng peta proyek sing wis rampung (https://www.charitywater.org/our-projects/completed-projects/).

Yen kita mandheg sawetara menit ing masalah iki banyu lan mbayangno yen sedina kita bakal entuk kabeh wong ing tanah iki supaya bisa ngakses banyu ngombe, banjur sampeyan bakal nemokake yen uga wis disimpen urip kita bakal ngowahi donya kanthi jero: anak-anak sing golek sekolah tinimbang njupuk banyu yaiku bocah sing bisa mbangun masyarakat sing luwih apik, bakal ngidini negara-negara kasebut berkembang, berkembang, dadi kurang mlarat, eksodus, kurang peperangan (bakal ana malahan tansah amarga alasan liyane) .... wahyu iki sing disederhanakake mbok menawa utopia nanging kudu ana kesempatan!

matur nuwun wis njupuk wektu kanggo maca kanggo kula, lan wis nyumbang kanggo sababe (liwat pesenan sampeyan), matur nuwun kanggo bantuan lan kamanungsanmu.

Yen sampeyan duwe pitakonan ora ragu-ragu hubungi kami kontak.

Jerome
Outilsdecuisine.com

Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan CharityWater, mangertos misi lan masalah banyu, nonton video iki:


Klik kene kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Charity Water lan menehi sumbangan kanthi langsung.

Bali menyang ndhuwur