FREE SHIPPING
Panier 0

Kahanan Générales de Vente

SYARAT UMUR DAN KONDISI DIJUAL DAN PENGGUNAAN

----

Ringkesan

Situs web iki dioperasikake dening Outilsdecuisine.com. Ing situs iki, istilah "kita", "kita" lan "kita" deleng Kitchenware.com. CookingStyle.com nyedhiyakake situs web iki, kalebu kabeh informasi, alat lan layanan sing kasedhiya kanggo sampeyan, Panganggo, miturut syarat sampeyan, syarat, kabijakan, lan notifikasi sing kasebut ing kene. kene.

Dening ngunjungi situs iki lan / utawa mundhut salah sijine produk, sampeyan setuju kanggo "Service" lan setuju kanggo terikat karo syarat lan kondisi ing ngisor iki ("Syarat Umum Sale", "Syarat Umum Sale lan Penggunaan"). , "Kondisi"), kalebu istilah tambahan, kondisi lan kawicaksanan sing dimaksud ing kene lan / utawa bisa diakses dening hyperlink. Syarat lan Katemtuan saka Sale lan Gunakake iki ditrapake kanggo kabeh pangguna situs iki, kalebu nanging ora diwatesi kanggo pangguna sing nelusur situs, sing dadi penjual, pelanggan, pedagang, lan / utawa kontributor isi.

Delengen Katentuan kanggo Sale lan Gunakake kasebut kanthi teliti sadurunge ngakses utawa nggunakake situs web kita. Kanthi ngakses utawa nggunakake bagean saka situs iki, sampeyan setuju kanggo bakal oleh Syarat lan Ketentuan Sale lan Gunakake iki. Yen sampeyan ora setuju karo kabeh syarat lan kondisi perjanjian iki, sampeyan ora kudu ngakses situs web utawa nggunakake layanan sing ana ing kono. Yen Persyaratan lan Ketentuan Penjualan lan Panganggone iki dianggep minangka penawaran, panriman kasebut diwatesi kanthi temenan karo Ketentuan lan Ketentuan Penjualan lan Pemanfaatan kasebut.

Kabeh fitur lan piranti anyar sing bakal ditambahake ing toko iki bakal uga tundhuk Syarat lan Ketentuan Penjualan lan Panggunaan. Sampeyan bisa mriksa versi paling anyar saka Ketentuan Umum Sale lan Gunakake sawayah-wayah ing kaca iki. Kita nduweni hak kanggo nganyari, ngganti utawa ngganti manawa bagean saka Katemtuan lan Penggunaan iki dening posting posting lan / utawa owah-owahan ing situs web kita. Iku tanggung jawab kanggo mriksa kaca iki sacara teratur kanggo ndeleng yen ana owah-owahan. Panjenengan terus nggunakake situs web utawa akses menyang kasebut sawise posting saka owah-owahan dadi panriman sampeyan owah-owahan.

Toko kita tuan rumah ing Shopify Inc. Padha nyedhiyani kita karo platform e-commerce sing ngidini kita kanggo ngedol produk lan layanan kita.


ARTIKEL 1 - KETEKSI PENGGUNAAN KAMI ONLINE SHOP

Kanthi nrima Sarat lan Ketentuan Pengaji lan Pemanfaatan kasebut, sampeyan makili sampeyan wis tekan umur mayoritas ing negara, negara utawa propinsi panggonan, lan sampeyan wis menehi kita idin kanggo ngidini wong umur suntingan iku tanggung jawab sampeyan nggunakake situs web iki.

Panggunaan produk kita kanggo maksud apa wae tujuan ilegal utawa ora sah dilarang, lan sampeyan kudu ora, karo nggunakake Layanan, nglanggar hukum yurisdiksi (kalebu nanging ora diwatesi hak cipta).

Sampeyan ora kudu ngirimake cacing, virus utawa kodhasar liyane sing bisa ngancurake alam.

Sembarang tumindak utawa nerak Syarat lan Katemtuan saka Sale lan Gunakake bakal nyebabake pamblokiran langsung Layanan sampeyan.


PASAL 2 - KONDISI UMUM

Kita nduweni hak kanggo nyegah akses menyang layanan kanggo sapa waé sawayah-wayah kanthi alasan apa wae.

Sampeyan ngerti yen isi (ora kalebu informasi kertu kredit) bisa ditransfer kanthi cara sing ora dienkripsi, lan iki nuduhake (a) transmisi liwat macem-macem jaringan; lan (b) owah-owahan kanggo tundhuk lan adaptasi karo syarat teknis kanggo nyambungake jaringan utawa piranti. Informasi kertu kredit sengaja dienkripsi nalika transmisi liwat jaringan.

Sampeyan setuju supaya ora ngasilake, duplikat, nyalin, ngedol, ngedol utawa ngekspor bagean saka Layanan utawa panggunaan Layanan kasebut, utawa akses menyang Layanan utawa kontak ing situs web, ing layanan kasebut, tanpa idin ditulis sadurunge saka kita.

Judhul sing digunakake ing persetujuan iki kalebu kanggo penak, lan ora bakal matesi utawa mengaruhi Katentuan kasebut.


ARTIKEL 3 - INVESTASI, KOMPLEKENSI DAN SURAT KUASA

Kita ora tanggung jawab yen informasi sing kasedhiya ing situs iki ora akurat, lengkap utawa dianyari. Isi situs iki diwenehake kanggo tujuan pandhuan wae lan ora bisa dadi sumber informasi tunggal kanggo nggawe keputusan tanpa menehi informasi luwih lengkap, lengkap lan up-to-date informasi. Yen sampeyan arep ngandelake konten ing situs iki, sampeyan kudu nglakoni risiko dhewe.

Situs iki bisa ngemot informasi sadurungé. Informasi kepungkur iki, kanthi alam, ora up-to-date lan diwenehake kanggo tujuan pandhuan. Kita nduweni hak kanggo ngganti isi situs iki kapan wae, nanging kita ora duwe kewajiban nganyari informasi ing situs kita. Sampeyan setuju yen sampeyan tanggung jawab kanggo ngawasi owah-owahan ing situs iki.


ARTIKEL 4 - PINDAAN KEPALA SERVICE DAN HARGA

Harga produk kita bisa diganti tanpa kabar.

Kita nyetujoni hak ing sembarang wektu kanggo ngowahi utawa nyetop Service (uga bagean utawa isi Service) tanpa kabar lan sawayah-wayah.

Kita ora bakal tanggung jawab marang sampeyan utawa pihak katelu liyane kanggo owah-owahan, penggantian utawa pambocoran Service kasebut.


ARTIKEL 5 - PRODUK ATAU LAYANAN (yen ana)

Produk utawa layanan tartamtu bisa uga kasedhiya online ing situs web kita. Produk utawa layanan iki bisa uga kasedhiya ing jumlah sing winates lan mung bisa dikembalikan utawa diijolake miturut Kebijakan Pulang kita.

Kita wis nggawe paling apik kanggo nampilake kanthi cetha warna lan gambar produk kita sing katon ing toko kita. Kita ora bisa njamin menawa tampilan warna layar komputer bakal akurat.

We nulis hak kasebut, nanging ora wajib nglakoni, kanggo matesi prodhuk barang utawa layanan kita marang wong, wilayah geografis utawa yurisdiksi. Kita bisa ngleksanani hak kasebut kanthi tundha miturut kasus. Kita nduweni hak kanggo matesi jumlah prodhuk utawa layanan sing kita tawakake. Kabeh deskripsi produk lan produk bakal diganti kapan wae tanpa kabar ing kawicaksanan tunggal kita. Kita duwe hak kanggo ngendhegake produk sawayah-wayah. Sembarang tawaran layanan utawa produk sing diwenehake ing situs iki ora sah yen hukum nglarang.

Kita ora njamin yen kualitas apa wae produk, layanan, informasi, utawa barang dagangan liyane sing diduweni utawa dituku bakal ketemu pangarepan sampeyan, utawa menawa kesalahan ing Layanan bakal didandani.


ARTIKEL 6 - AKURASI INVOICING INFORMASI AKUN

Kita nduweni hak kanggo nolak apa wae sing ditindakake. Kita bisa, ing discretion tunggal, ngurangi utawa mbatalake jumlah sing dituku saben wong, omah utawa dhuwit. Watesan iki bisa kalebu pesenan sing diselehake dening utawa saka akun customer padha, kertu kredit sing padha, lan / utawa pesenan sing nggunakake tagihan lan / utawa alamat pengiriman sing padha. Yen sampeyan ngowahi pratelan utawa mbatalake, sampeyan bisa nyoba menehi kabar kanthi ngubungi sampeyan ing alamat e-mail lan / utawa tagihan / nomer sing diwenehake nalika Pesenan wis dilebokake. We ndarbeni hak kanggo matesi utawa nglarang pesenan sing, ing paukuman tunggal, bisa katon saka pedagang, reseller utawa distributor.

Sampeyan setuju nyedhiyakake order lan informasi akun sing anyar, lengkap lan akurat kanggo kabeh pesenan sing diselehake ing toko. Sampeyan setuju kanggo nganyarake kanthi cepet akun lan informasi liyane, kalebu alamat email, nomer kertu kredit, lan tanggal kadalu warso, supaya bisa ngrampungake transaksi sampeyan lan ngubungi sampeyan.

Kanggo rincian luwih lengkap, monggo ndeleng Kebijakan Pulang kita.


ARTIKEL 7 - OPSYU OPTIONAL

Kita bisa nyedhiyakake sampeyan akses menyang piranti pihak katelu ing ngendi kita ora nglacak, ngontrol, utawa mangu-mangu.

Sampeyan ngakoni lan setuju yen kita nyedhiyakake akses menyang piranti "kaya" lan "kasedhiya" tanpa jaminan, perwakilan utawa kondisi apa wae lan tanpa disetujoni. Kita ora duwe tanggung jawab hukum amarga saka utawa ana hubungane karo penggunaan pribadi pihak katelu.

Yen sampeyan nggunakake piranti pilihan sing ana ing situs iki, sampeyan kudu nganggo risiko dhewe lan ing budi pekerti dhewe, lan sampeyan kudu takon ing kondisi ing ngendi piranti kasebut diwenehake dening pemasok pihak katelu sing gegandhengan.

Kita uga, ing mangsa ngarep, menehi layanan anyar lan / utawa fitur anyar ing situs kita (kalebu alat lan sumber anyar). Fitur lan layanan anyar iki uga tundhuk Sarat lan Ketentuan Penjualan lan Pemanfaatan kasebut.


ARTIKEL 8 - LINKS PIHAK KETIGA

Isi, produk lan layanan tartamtu sing kasedhiya liwat Layanan kita bisa kalebu materi saka pihak katelu.

Tautan saka pihak katelu ing situs iki bisa ngganti sampeyan menyang situs web pihak katelu sing ora berafiliasi karo kita. Kita ora perlu maneh utawa ngevaluasi isi utawa katepatan situs-situs kasebut, lan kita ora njamin utawa nganggep tanggung jawab apa wae isi, website, produk, layanan utawa item liyane sing diakses utawa saka situs pihak katelu iki.

We are not responsible for any loss or damage related to the purchase or use of any goods, services, resources, content, or any other transaction made with this websites. Mangga maca kasebut kanthi teliti kabijakan lan praktik pihak katelu lan priksa manawa sampeyan ngerti sadurunge sampeyan lagi melu transaksi. Keluhan, tuntutan, keprigelan, utawa pitakonan babagan produk saka pihak katelu kasebut kudu diajukake marang pihak katelu sing padha.


ARTIKEL 9 - KOMENTAR, SUGGESTIONS DAN PUNGGU PENGGUNA LAIN

Yen, miturut panyuwunan kita, sampeyan ngirim isi tartamtu (contone, kanggo melu ing kontes), utawa yen tanpa njaluk saka sampeyan, sampeyan ngirim gagasan, saran, proposal, rencana utawa unsur liyane, manawa online, dening e-mail, dening mail utawa liya (bebarengan, "komentar"), sampeyan menehi hak, kapan wae, lan tanpa watesan, nyunting, nyalin, nerbitaké, ndhistribusake , nerjemahake lan digunakake nggunakake lan ing sembarang media komentar wae sampeyan ngirim kita. We are not and will not required (1) kanggo njaga rahasia komentar; (2) kanggo mbayar ganti rugi kanggo sapa wae kanggo komentar sing diwenehake; (3) kanggo nanggepi komentar.

Kita, nanging ora duwe kewajiban nglakoni, kanggo ngawasi, sunting utawa mbusak isi kita nemtokake ing discretion kita, dadi ilegal, nyerang, anceman, libelous, defamatory, porno, saru utawa digunakake objectionable, utawa sing infringes sembarang kekayaan intelektual utawa Ketentuan lan Ketentuan Penjualan lan Pemanfaatan kasebut.

Sampeyan setuju kanggo nulis komentar sing ora nglanggar hak-hak pihak katelu, kalebu hak cipta, merek dagang, privasi, pribadine, utawa hak-hak pribadi utawa properti liyane. Sampeyan uga setuju sing komentar ora ngemot ilegal, defamatory, nyerang utawa saru, lan padha ora ora ngemot virus komputer utawa piranti lunak angkoro sing bisa mengaruhi ing sembarang cara operasi Service utawa situs web sing gegandhengan liyane. Sampeyan ora bisa nggunakake alamat e-mail palsu, ndalang dadi wong sing ora utawa nyoba kanggo panggawe kita lan / utawa pihak katelu ing kesalahan minangka asal komentar. Sampeyan tanggung jawab penuh kanggo kabeh komentar sing dikirim lan akurasi. Kita ora tanggung jawab lan mbantah sembarang prasetya marang komentar sampeyan ngirim utawa sing diterbitake pihak katelu liyane.


ARTIKEL 10 - INFORMASI PERSONAL

Ngirim informasi pribadhi menyang toko kita diatur dening Kebijakan Privasi kita. Klik kene kanggo ndeleng Kebijakan Privasi kita.


PASAL 11 - KESALAHAN, KESALAHAN DAN PENGAWASAN

Ana sawetara informasi ing situs kita utawa ing Service sing bisa ngemot kasalahan tipografi, ora akurat utawa ngilangi sing uga ana hubungane karo deskripsi produk, harga, promosi, penawaran, biaya pengiriman, wektu pangiriman lan kasedhiyan. We ndarbeni hak kanggo mbenerake apa kesalahan, ora akurat, omission, lan kanggo ngganti utawa nganyari informasi utawa mbatalake pesenan, yen sembarang informasi ing Service utawa ing situs web liyane sing gegandhengan ora akurat, lan kapan wae tanpa kabar (kalebu sawise sampeyan wis nggawe pesenan sampeyan).

Kita ora nduweni kewajiban kanggo nganyari, ngowahi utawa njlentrehake informasi ing Layanan utawa situs web liya sing ana hubungane, kalebu nanging ora winates karo informasi pricing, kajaba sing diperlokake dening hukum. Ora ana tanggal nyetel nganyari utawa nganyari ing Layanan utawa situs web liya sing gegandhengan kudu dianggep kanggo nyimpulake yen informasi ing Layanan utawa situs web sing gegandhengan liyane wis diowahi utawa dianyari.



ARTICLE 12 - DILARANG DIGUNAKAN

Saliyane ing larangan sing ditemtokake ing Ketentuan Umum lan Ketentuan Penjualan lan Pemanfaatan, sampeyan ora dilarang nggunakake situs kasebut utawa isi: (a) kanggo tujuan ilegal; (b) kanggo ngindhari pihak katelu kanggo nindakake utawa melu tumindak ilegal; (c) kanggo nglanggar aturan apa wae wilayah utawa hukum, aturan utawa peraturan internasional, federal, provinsi utawa negara; (d) nglanggar utawa nglanggar hak properti intelektual kita utawa sing katelu; (E) kanggo ngganggu, jorok, ngenyek, natoni, fitnah, fitnah, ngremehake, meden-medeni utawa mbedakake marang sapa adhedhasar Jenis Kelamin, orientasi seksual, agama, kesukuan, lomba, ing umur, asal-usul bangsa, utawa cacat; (f) ngirim informasi palsu utawa nyasab; (G) upload utawa ngirimaken virus utawa jinis liyane kode angkoro sing bakal utawa bisa digunakake kanggo ngurangi kualitas fungsi utawa operasi saka Service utawa situs-situs gadhah, sawijining, utawa internet; (h) ngumpulake utawa nglacak informasi pribadhi saka wong liya; (i) spam, spam, ngrusak domain, ngekspor informasi, nelusuri, njelajah utawa mindai web (utawa sumber liyane); (j) kanggo tujuan saru utawa laku cabul; utawa (k) kanggo ngrusak utawa nglirwakake langkah-langkah keamanan Layanan kita, situs web liyane, utawa Internet. We cadangan hak kanggo siksa nggunakake Service utawa situs-situs sing gegandhengan sing nglanggar Efesus dilarang.


PASAL 13 - PENGECUALIAN JAMINAN DAN PEMBATASAN LIABILITAS

Kita ora njamin utawa njamin yen sampeyan nggunakake Layanan kita bakal tanpa gangguan, cepet, aman utawa bebas kesalahan.

Kita ora njamin yen asil sing bisa diduweni liwat panggunaan Layanan bakal akurat utawa dipercaya.

Sampeyan setuju manawa saka wektu ke wektu, kita bisa nyopot Layanan suwene wektu tanpa wates utawa mbatalake Layanan sawayah-wayah tanpa kabar.

Sampeyan tinulis manawa sampeyan nggunakake Service, utawa sampeyan ora bisa nggunakake Service, ana ing resiko sampeyan. Layanan lan kabeh produk lan layanan sing kasedhiya kanggo sampeyan liwat Service yaiku (kajaba kanthi tinulis kanthi tinulis dening kita) sing disedhiyakake "kaya" lan "kasedhiya" kanggo panggunaan, tanpa perwakilan, tanpa warata lan tanpa kahanan apa wae, nyata utawa diwenehake, kalebu kabeh jaminan nyata babagan dagang utawa dagang, fitness kanggo tujuan tartamtu, daya tahan, judhul lan non-pelanggaran.

Outilsdecuisine.com, direktur, pejabate, karyawan, afiliasi, agen, Kontraktor, interns, supplier, panyedhiya layanan kita lan lisensi bisa ing kahanan ora dicekel tanggung jawab kanggo maksud apa bundhas, mundhut, pratelan, utawa langsung, ora langsung, aksesoris, punitive, khusus, utawa akibat kerusakan apa wae, kalebu nanging ora winates ing mundhut keuntungan, income, tabungan, data, biaya panggantos utawa kerusakan sing padha, sing lagi kontrak, tort (malah ing cilik saka teledor), hukuman ketat utawa digunakake, njedhul saka nggunakake sembarang layanan utawa produk saka layanan iki, utawa minangka kanggo sembarang pratelan liyane sing gegandhengan ing sembarang cara kanggo nggunakake Layanan utawa produk apa wae, kalebu nanging ora winates ing sembarang kesalahan utawa omission ing sembarang Content, utawa samubarang mundhut utawa karusakan apa wae nggunakake Service utawa isi (utawa produk) sing diterbitake, dikirim, utawa digunakake digawe liwat Layanan, sanajan sampeyan wis dielingake saka kemungkinan sing bakal kedadeyan. Amarga sawetara negara utawa yuridikid ora ngidini pambatasan utawa watesan saka kerusakan sing ora penting utawa uga, tanggung jawab kita bakal diwatesi kanthi maksimal sing diwenehake dening hukum.



ARTIKEL 14 - INDEMNITY

Sampeyan setuju kanggo indemnify, defend lan nglindhungi Outilsdecuisine.com, kita tiyang sepah perusahaan, tambahan, afiliasi, partners, perwira, direktur, agen, Kontraktor, lisensi, panyedhiya layanan, subcontractors, supplier, interns lan karyawan kanggo maksud apa pratelan utawa dikarepake, kalebu Fees cukup pengacara ', digawe dening pihak amarga utawa njedhul saka nglanggar saka Katentuan Pangginaan supados iki Sale lan Gunakake utawa dokumen kanggo kang padha deleng, utawa nglanggar hukum apa pun utawa hak pihak katelu.


PASAL 15 - DISSOKIABILITAS

Menawa persetujuan saka Ketentuan lan Ketentuan Penjualan lan Panggunaan iki dianggep ilegal, ora sah utawa ora bisa ditindakake, ketentuan iki bisa uga diterapake kanthi maksimal sing diwenehake dening hukum, lan bagean sing ora ditrapake bakal dianggep minangka sing dipisahake saka Ketentuan Umum Penjualan lan Pemanfaatan, pemisahan iki ora bakal mengaruhi kesahihan lan penerapan kabeh pranata sing isih ana.


ARTIKEL 16 - TERMINASI

Kewajiban lan kewajiban sing ditindake dening para pihak sadurunge tanggal mandap bakal tetep berlaku sawise pambatasan perjanjian iki kanggo kabeh tujuan.

Syarat lan Katemtuan saka Sale lan Panggunaan iki bener kajaba lan nganti ditolak dening sampeyan utawa ora. Sampeyan bisa ngilangi Ketentuan lan Ketentuan Sale lan Panganggone kapan wae kanthi menehi informasi yen sampeyan ora pengin nggunakake Layanan kita, utawa nalika sampeyan mungkasi nggunakake situs iki.

Yen kita nemtokake, ing discretion kita, gagal, utawa yen kita Suspect sing wis Tukang tundhuk karo istilah Ketentuan iki Sale lan langkung, kita uga bisa siksa Agreement iki ing sawayah-wayah tanpa warning sampeyan sadurunge lan sampeyan bakal tetep tanggung jawab kanggo kabeh jumlah sing mbayar nganti, kalebu tanggal pambatalan, lan / utawa bisa nyangkal sampeyan ngakses Layanan kita (utawa bagean saka wong-wong mau) ).


ARTIKEL 17 - SETUBUS PERJANJIAN

Sembarang kegagalan ing bagean kita kanggo ngleksanani utawa nglakokaké katemtuan utawa katemtuan saka Ketentuan lan Ketentuan Penjualan lan Pemanfaatan kasebut ora mestine minangka pambatasan hak utawa panentu kasebut.

Iki Katemtuan lan Ketentuan Penjualan utawa Gunakake utawa aturan utawa peraturan operasi liyane sing kita nerbitaké ing situs iki utawa sing gegandhengan karo Service kasebut minangka persetujuan lan persetujuan kabeh antarane sampeyan lan kita lan ngatur panggunaan Layanan, lan ngganti kabeh komunikasi sadurunge lan jaman, usulan lan perjanjian, lisan utawa tulisan, antarane sampeyan lan kita (kalebu, nanging ora diwatesi, versi sadurunge saka Syarat lan Ketentuan Sale lan Panggunaan).

Sembarang kabecikan sajrone interpretasi Syarat Umum Penjualan lan Pemanfaatan kasebut ora diartikake kanggo ngrugekake partai penulisan.


ARTIKEL 18 - LAWA APLIKASI

Iki Katentuan Umum lan langkung, lan sembarang persetujuan kapisah liyane liwat kang kita nyedhiyani layanan bakal diatur lan Juru ing hukum ing pasukan ing 22 Rue Neuve, VERNOU BRENNE ON, F, 37210, Prancis.


PASAL 19 - PINDAAN KEPADA IKLAN UMUM DAN KONDISI JUAL BANGSA LAN KUGA

Sampeyan bisa mriksa versi paling anyar saka Ketentuan Umum Sale lan Gunakake sawayah-wayah ing kaca iki.

We cadangan hak, ing kawicaksanan tunggal kita, kanggo nganyari, ngowahi, utawa ngganti manawa bagean saka Katemtuan lan Penggunaan iki dening posting posting lan owah-owahan ing situs kita. Iku tanggung jawab kanggo ngunjungi situs kita sacara teratur kanggo ndeleng yen ana owah-owahan. Nggunakake terus utawa ngakses menyang situs kita sawise publikasi saka owah-owahan menyang Ketentuan lan Ketentuan iki minangka nampi owah-owahan kasebut.


ARTIKEL 20 - KOORDINATES

Pitakonan babagan Sarat lan Ketentuan Sale lan Panggunaan kudu dikirim menyang cookware@gmail.com.
Bali menyang ndhuwur