FREE SHIPPING
Panier 0

Kothak langganan

Kanthi Box Tools Kitchen nggawe sampeyan seneng lan nampa ing omah saben sasi paket. Sampeyan bakal duwe kejutan lan kasenengan nemokake produk anyar. Kanthi langganan kita iku Natal sethithik saben sasi!

Langganan menyang Kotak uga idea hadiah sing apik kanggo nyenengake wong sing dikasihi. Langganan punika saben wulan lan bisa mandheg kapan wae ing panjalukan.

Sampeyan bakal tansah nampa kothak sasi sawise salah sijine pembayaran. Contone yen sampeyan langganan (lan mulane mbayar) ing September, sampeyan bakal nampa Box Oktober.

Yen sampeyan wis langganan, klik kene kanggo ngatur langganan sampeyan.

Bali menyang ndhuwur