FREE SHIPPING
Panier 0

Kothak Unboxing 2 1 Cutting Board

plank pisau pliers Pisau 2 1 Cutting Board unboxing

Kanca iku rampung! Iki minangka video unboxing banget pisanan sing dijanjekake ing blog iki :-)

Ing program dina iki, klem pisau karo papan pemotong terintegrasi sing aku ditampa saben dina sawise 10! Pesenan digawe resik 25 April ing 4 May.

Bebas bae kanggo nanggepi video iki kanthi ninggalake komentar ing ngisor iki, nanging uga kanthi nuduhake ing jaringan sosial ;-)

Dadi indulgent iku video pisanan, Aku bakal nyoba kanggo nambah dhewe liwat wektu, kaya anggur apik :-)

Ndeleng sampeyan rauh

Jerome



Artikel sabanjure


  • Claude le

    Alat banget praktis, sing ilang ing alat pawon, aku bakal pesen langsung.
    Matur nuwun kanggo demonstrasi iki.

  • JG le

    hello, aku ndeleng demo iki piso piso, lan aku nemen nerangake kanggo nampi, amarga bakal banget migunani kanggo Cut sandi zucchini 2kgs !!!! Aku nyiyapake resep iki ana kanggo tamu , lan aku duwe banyu ing cangkeme, ora ana apa-apa nalika maca resep, aku bakal nambah kanthi rempah-rempah akeh ... Aku arep bali maneh kanggo komentar ing piring ... ..

  • RUBIGNY le

    Apik iki pisau pisau !!! suwene !!! Super video !!! Presentasi produk ayu


Ninggalake komentar

Wigati dicathet menawa komentar kudu disetujoni sadurunge dikirim

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!