FREE SHIPPING
Panier 0

Presenter video saka Piala Watermelon

Tembamel semangka alat dapur test kitchen utensil video

Urip ing mangsa panas, barbecue, lan watermelons !

Ngomong semangka sing kita tresna, iku sumringah, ora nggawe sampeyan gemuk, apik ... nanging apa nyeri kanggo nyiyapake! Coba Cut lan nyiapake irisan tanpa jus endhas, pips etc ...

Piala Watermelon iki bisa digunakake minangka slicer, Coupe et corer. Sampurna kanggo watermelon, nanging uga semangka, pepaya, lan liya-liyane.

Anak-anak bakal seneng mangan woh-wohan (malah nyiapake)!

Bahan: Baja tahan karat

Cuci gampang banget karo banyu.

Nanging tinimbang wicara sing dawa iki apa sing menehi ing video!

Book yours now by clicking here!



Artikel sadurungé Artikel sabanjure


Ninggalake komentar

Wigati dicathet menawa komentar kudu disetujoni sadurunge dikirim

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!