FREE SHIPPING
Panier 0

Presenter video saka Piala Nanas

Potong nanas nglereni nanas alat dapur test kitchen utensil youtube

Iku panas, cuaca apik, panas, sampeyan kudu ngombe banyu akeh lan mangan woh-wohan!

Salah siji saka woh-wohan sing saben wong ngormati ing wektu iki yaiku nanas.

Apa kita seneng mangan ... nanging apa sing kita sengit kanggo nyiapake!

Punika dipotong nanas lan nerangake nyegah gesang panjenengan :-)

Ora ana argumen liyane ing omah kanggo ngerti sing bakal kelakon ing tugas tanpa pahargyan iki, saiki saben wong bakal gelem ;-)

Iki minangka demonstrasi video cilik kanggo nuduhake sampeyan carane perkakas pawon iki digunakake (gampang banget).

Book yours now by clicking kene.



Artikel sadurungé Artikel sabanjure


Ninggalake komentar

Wigati dicathet menawa komentar kudu disetujoni sadurunge dikirim

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!