FREE SHIPPING
Panier 0

Audrey kita partner ing slicer cake

alat dapur partner kemitraan test test partner test produk Test slicer cake slicer kitchen utensil

Paling panas, partner kita Audrey (The Little Sweets D'Audrey) wis nguji slicer cake sing pinter. Sayange kita ora duwe kesempatan kanggo mlayu artikel, nanging nalika kita ngomong "luwih apik tinimbang ora tau"!

Sangat apik ing kue slicer

Punika ingkang dipun simpen:

"Cut bagian kue ing detik!
Slicer kue iki ana ing kene kanggo mbantu sampeyan kanthi gampang lan becik ngethok sepotong kue kanthi tanpa rusak.
Cukup push slicer liwat kue, remet entheng, banjur sampeyan bisa sijine nuduhake ing piring saka tamu sampeyan karo ease. Kanggo sampeyan ulang tahun lan preian tanpa crumbs!


kaluwihan:
kesehatan: Sampeyan ora ndemek jajan nganggo driji.
keamanan: Ora ana pedhut sing cetha, aman kanggo bocah-bocah.
praktis: Aja crumb, gampang dicuci. "

Sampeyan bisa nemokake kabeh artikel blog kanthi ngeklik kene.

Yen sampeyan pengin maca kue slicer saiki, sampeyan bisa nindakake kene.

Elinga yen rega sing ditampilake (0 €) ora kesalahan, nyatane kita nyedhiyakake lan sampeyan mung takon kanggo melu babagan biaya sing gegandhengan karo pengiriman.



Artikel sadurungé Artikel sabanjure


Ninggalake komentar

Wigati dicathet menawa komentar kudu disetujoni sadurunge dikirim

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!