FREE SHIPPING
Panier 0

Aurélie seneng karo dheweke woh infuser!

woh infus gourd The Douche d'Orély partner kemitraan test

Aurélie, partner situs kita Outilsdecuisine.com nguji sawetara dina Gourde karo infus woh lan temenan dheweke seneng banget!

Sawise nyoba apples, banjur nectarines, lan pungkasanipun Kiwis, dheweke bubar dites kanthi kulit jeruk, ora ana sing ilang!

Lan saben wektu tes iku murni, dheweke tresna :-)

Ing sisihku aku seneng nggawa botol ing mangsa panas amarga aku ngetokake godhong cemeng (dipotong ing wayah esuk kanggo seger ing kebonku!), Kabeh ing lemari es kanggo minuman sing sumilir lan 100% alami.

Woh infus karo apples Woh infus karo nektar

Woh infus kanthi woh kiwi Gourd woh infus kanthi kulit jeruk

Temokake rincian tes lan reaksi Aurélie ing kaca Facebook-nya: The Douche d'Orély.

Lan yen sampeyan maca kiriman sing apik, sampeyan bakal weruh sing menehi kode diskon 30% ing item iki, bener nganti 30 Juni 2017! ;-)



Artikel sadurungé Artikel sabanjure


  • Jacqueline le

    gedhe presentation of fruit drinks, CA REALLY WANTS to do the same and feast !!!!!

  • flattered le

    Pangayoman apik banget bisa uga dicet


Ninggalake komentar

Wigati dicathet menawa komentar kudu disetujoni sadurunge dikirim

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!