FREE SHIPPING
Panier 0

Resep: CHICOREE DAN CHICKEN RISOTTO

jamur baja cetakan jamur individu partner kemitraan resep kuitansi risotto

Ide resep saka partner kita "AuSucréSalé d'Aléa 38"sing menehi kita risotto karo chicory lan pitik, kabeh diwujudake lan presented karo kita cetakan bunder cangkir !

CHICOREE DAN CHICKEN RISOTTO

peralatan:

- jajan kue sing luwes sing bisa didol ing Outilsdecuisine.com (klik kene).

Bahan (kanggo wong 2-3):

- 180g long beras

- kothak jamur ing Paris

- 2 medium bawang

- 2 tablespoons saka Philadelphia

- 20cl kabeh krim

- a kubus saka duduh unggas sing wis didandani

- 2 fillet ayam

- 3 tablespoons chicory cairan

- a cengkeh saka papak

- a tablespoon saka gula coklat

- a tablespoon saka anggur putih

- lenga zaitun

- uyah lan mrico

CHICKEN COOKING:

Ing saucepan, nggawa menyang banyu 2L godhok kanthi pitik saham pitik. Sawise nggodhok banyu kabeh fillet pitik lan cook 5min.

Mbusak fillet pitik, pasang ing colander nalika tetep banyu masak.


PENUTUPAN SAKA:

Cut bobot saka bawang spring lan werna. Ngresiki.

Peel cengkeh saka papak, liwati ing banyu.

Cut bawang lan cengkeh bawang putih sacoro apik.

Sijine kabeh ing saucepan kanthi lenga zaitun sing cilik nganti campuran dicampur.

Tambah gula abang, anggur putih, jamur, chicory, krim lan Philadelphia. Garam, mrico.

Ayo krim ngurangi panas sing kurang.


PENUTUPAN RISOTTO:

Ing saucepan anyar, sauté beras kanthi lenga zaitun nganti dadi translucent.

Banjur nambahake banyu masak masak pitik lan nunggu penyerapan lengkap sadurunge nambah maneh. Apa maneh nganti berasmu wis masak lan krasa alus.

Tambah menyang risotto sauce krim sing sadurunge disiapake.

Bali menyang panas sing kurang, aduk terus.


SUMBER:

Gunting fillet ayam menyang irisan babagan 1cm nglukis.

Ing panci sing panas banget karo lenga zaitun sing disumbinken pitikmu nganti entek.

Siap piring. Geser bunder jajanan sing disetel kanggo diameter 10cm.

Nyelehake risotto nganti ¾ saka dhuwur tanpa ngremekake. Banjur nyeleh irisan irisan sing elegan ing ndhuwur.


GUSTI TIMUR!

Temokake resep asli ing blog partner kita kanthi ngeklik kene.



Artikel sadurungé Artikel sabanjure


Ninggalake komentar

Wigati dicathet menawa komentar kudu disetujoni sadurunge dikirim

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!