FREE SHIPPING
Panier 0

Resep Nasi Goreng Oreos-Chocolate-STRAWBERRY

cheesecake coklat strawberries oreos alat dapur partner kemitraan resep kuitansi kitchen utensil

Dina iki kita partner AuSucréSalé38 sampeyan bakal nemokake resep kanggo Oreos-Chocolate-Strawberry Cheesecake lan krim sing diempet gawe krasan. Prediksi 10 menit desain, menit 40 masak, menit 2 ngicipi (amarga banget apik!) Banjur rong jam olahraga :-)

Resep Nasi Goreng Oreos-Chocolate-STRAWBERRY

peralatan:

- Baking paper

- a whipped cream siphon

- a bunder kue for sale on Outilsdecuisine.com

Ingredients (kanggo cheesecake kanggo wong 2) :

- 60g saka oréos

- 25g saka butter

- 200g saka Philadelphia

- 70g saka gula bubuk

- paket gula vanila

- Endhog 2

- 2 tablespoons coklat bubuk unsweetened

- 3-4 strawberries

NAMBAHAN OVEN AT 180 ° C.

Nyampur ore kanggo njupuk bubuk sing apik. Nyampur wêdakakêna iki nganggo mentega sing dilebur sadurunge kanggo nyelehake tempurung sing kepenak.

Setel bunder kanggo diameteripun 10cm.

Sijine ing kertas kertas lan banjur ing piring ing oven.

Nyebar wêdakakêna oreos ing ngisor bunder, dianggo kanthi apik.

Panggang kanggo 10min banjur kelangan.

Sauntara, nyiyapake mesin cheesecake: pecut Philadelphia karo gula putih lan gula vanila; banjur tambah endhog loro.

Selehake piranti kasebut ing lapisan bubuk Oreos.

Panggangan kanggo 40min ing 130 ° C.

Allow ngadhem kanggo suhu kamar banjur nyimpen ing kulkas paling sethithik 12h sadurunge ngicipi.

Bahan kanggo krim sing diencer :

- 40cl saka kabèh krim cair

- 40g gula icing

- paket gula vanila

Ing Bowl salad entheng ngalahake krim cair kanthi gula icing lan gula vanilla kanggo ngeculake gula ing cairan.

Tuang kabeh menyang krim disemprot. Nutup siphon kenceng lan enggal-enggal nganggo cartridge gas.

Sakehe nyedhot sampeyan terus-terusan.

Nyelehake krim krim sing diempet ing kulkas lan ninggalake paling sethithik 2h.

Wonten ing wekdal ngicipi :

Kasebutake maneh cheesecake sampeyan ing piring panganan cuci mulut lan dekorasi ndhuwur karo strawberries lan krim cilik ngalahake.

Apik banget!

Temokake resep asli partner kanthi ngeklik kene.



Artikel sadurungé Artikel sabanjure


Ninggalake komentar

Wigati dicathet menawa komentar kudu disetujoni sadurunge dikirim

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!