FREE SHIPPING
Panier 0

Alpukat Alpukat karo Resep Cocktail lan Udang

pengacara avocado peeler alat dapur partner kemitraan resep kitchen utensil

Kita partner "Prasaja saben dina"sampeyan menehi resep saka cornet cocktail lan saus udang alpukat, digawe karo kita 3 1 Avocado Cutting Peeler.

Avocado cones with cocktail and shrimp sauce

Úa:

Pengacara 1

1 / 2 jus lemon

Garam lan mrico

1 spoonful saka mayonnaise gawe krasan

1 tablespoon of sausage

Kue whiskya 1

6 dikemas udang masak

6 Puffed Cornets

3 1 Avocado Cutting Peeler

1 * Ing campuran mangkuk mayonnaise, kecap kecap karo wiski.

2 * Nggunakake3 Avocado Cutter 1 ngethok avocado ing loro, ing pitted banjur peeled.

3 * Ing piring mashed ing alpukat karo garpu lan nambah jus lemon. Mangsa karo uyah, lada lan campuran.

4 * Banjur nambah sauce cocktail menyang puree avokado, campuran uga.

5 * Tambahake persiapan ing saku banjur alon-alon isi cornets lan nambahake saben udak.

Kenek 30 menit sadurunge nglayani.

Ngantuk apik

Temokake artikel asli pasangan kita kene.



Artikel sadurungé Artikel sabanjure


  • JG le

    SUPER CALLING THIS RECIPE ... I WILL TRY IT WOW THE WEND ... .miam ... yum ... see you soon


Ninggalake komentar

Wigati dicathet menawa komentar kudu disetujoni sadurunge dikirim

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!