FREE SHIPPING
Panier 0

Anyar: Sapa sing tuku apa?

kabar tamu fungsi warta tuku kabar anyar

Manungsa sing penasaran dening alam, nalika nyabrang kita pepadhamu kanggo nyimpen karo tas Shopping kapenuhan, kita kaya ngerti apa tuku (ora ngomong iku ora sapa tau nyabrang pikiran!).

Kejabi penasaran, kadang-kadang bisa menehi gagasan ...

Mulane kita wis nyiyapake jendhela kabar cilik sing katon ing sisih kiwa ngisor layar, nuduhake tuku paling anyar ing situs kita.

tuku pelanggan Ing conto ing ndhuwur, kita sinau sing Steven, sing manggon ing Meaux, wis tuku Piala Nanas.

Sistem iki umpamane nyedhiyakake sampeyan ing kuping, yen sampeyan ndeleng manawa akeh pelanggan tuku produk sing padha, mbokmenawa bakal dadi menarik kanggo sampeyan duwe ...

Kabar iki uga bakal diselehake (kita tetep ing istilah dapur!) Ulasan dikirim dening pengguna.

kabar notifikasi pelanggan

Punika Jacqueline nyariosaken dhumateng kula bilih piyambakipun remen mboten gadhah tuku kangge nglereni, mbok menawi sampeyan kepengin nyuwun pirsa bagéyan produk kanggé ngertos langkung kathah ...

Muga-muga fitur iki bisa nggodha sampeyan lan bisa migunani.

Ndeleng sampeyan rauh kanggo warta liyane!

Jerome

Outilsdecuisine.com



Artikel sadurungé Artikel sabanjure


Ninggalake komentar

Wigati dicathet menawa komentar kudu disetujoni sadurunge dikirim

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!