FREE SHIPPING
Panier 0

Anyar: Ngobrol online karo agen kami

bantuan online ngobrol online cepet chatting olahpesen warta anyar support

Lan siji liyane! Fitur anyar sing aku pengin dikenalke dina iki: nambahake utusan online.

Kadhangkala nalika kita nelusur situs web, kita bakal duwe pitakonan babagan prodhuk, utawa carane supaya bisa diarani .... lan ing kasus iki kita pengin duwe respon langsung (saiki ora sabar) punika modern!).

Apa luwih praktis tinimbang bisa takon online liwat sistem chatting, menyang salah sawijining agen kita?!

Kanggo mbukak olahpesen cepet, mung ngeklik spanduk ijo ing sisih tengen layar (nganggo teks biru "We are here") banjur nulis pitakonan sampeyan lan pencet tombol "Ketik" ing keyboard sampeyan :-)

Olahpesen cepet

Jendela chatting mbukak ing sisih tengen layar lan sampeyan bisa ngobrol karo salah sawijining agen. Temenan padha kaya wong liya, kadhangkala padha turu, kadhangkala padha ora bisa mlaku, supaya ing kasus iki bakal sabar, ninggalake pesen lan kita bakal njawab sampeyan sanalika bisa ;-)

Ngobrol online



Artikel sadurungé Artikel sabanjure


Ninggalake komentar

Wigati dicathet menawa komentar kudu disetujoni sadurunge dikirim

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!