FREE SHIPPING
Panier 0

Notifikasi push sing loropaken!

warning fungsi warta kabar push notifications anyar push

Push Notifikasi Cooking Tools.com
Jeneng ora bisa ngomong apa-apa durung sampeyan mesthi njaluk ing telpon utawa komputer ...
Notifikasi Push punika pesen cilik sing katon ing layar smartphone utawa pc kanggo pitutur sampeyan bab anyar, tawaran, tip etc ...
Situs kita Outilsdecuisine.com ora nyimpang aturan lan uga nawakake kanggo mlebu kanggo notifikasi ;-)
Kanggo apa ora luwih sederhana, manawa ing smartphone utawa komputer (utawa tablet), pindhah menyang situs web kita www.outilsdecuisine.com (refresh yen sampeyan wis ana), lan klik "Allow "nalika pesen bakal takon yen sampeyan pengin nrima kabar.
Yen panjaluk iki ora katon, kemungkinan browser sampeyan dikonfigurasi supaya ora diwenehi kabar ing umum, ing kasus iki pindhah menyang setelan kanggo ngaktifake pilihan iki. Yen sampeyan ora ngerti carane takon kanca, bocah enom, utawa mung Google sahabat kita yen perlu!
Seneng kode diskon 15% nalika sampeyan mlebu kanggo ToolsDecuisine Push Notifications!


Artikel sadurungé Artikel sabanjure


Ninggalake komentar

Wigati dicathet menawa komentar kudu disetujoni sadurunge dikirim

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!