FREE SHIPPING
Panier 0

Koleksi Hadiah: Banyu Kanggo Kabeh

amal amal koleksi sumbangan eau ngombe banyu eaupourtous manungsa

Penggalangan dana: Banyu kanggo Kabeh (Amal Water & Toolsdecuisine.com)

Umume kita ora ngerti apa tegese dadi ngelak. Kita duwe cukup banyu kanggo ngombe - malah banyu ing jedhing kita resik!

Nanging akeh wong ing donya ora duwe kemewahan. Saben dina babagan bocah-bocah 1 400 mati akibat penyakit sing disebabake dening banyu sing ora aman lan sanitasi miskin. Bebener iki kudu ora ana maneh ing 2018 ...

Ana solusi sing prasaja kaya sumur bor, pelindung spring lan saringan BioSand sing nyedhiyakake banyu resik kanggo komunitas ing saindenging jagad. Sing tepat apa organisasi ora CharityWater.

situs www.outilsdecuisine.com mutusake kanggo ngetokake kampanye penggalangan dana kanggo bantuan CharityWater menehi banyu ngombe sing resik kanggo kabeh dening tumindak.

Aku nyumbang saiki kanthi ngeklik ing kene (banjur ing tombol "DONATE").

Apa pranala antarane Outilsdecuisine.com lan charity iki?
Ora ana link per se (ora kemitraan), nanging everyone ngerti yen banyu masak iku penting!
Apa sampeyan arep ngumbah barang-barang masak, kanggo ngobati sawetara panganan (supaya coba pasta masak ing panci kosong!), Utawa mung kanggo woh-wohan lan sayuran, sing, tanpa banyu, aja bisa push ...

Iki minangka titik umum antarane banyu lan situs kita, nanging mesthine kebutuhan kanggo banyu luwih saka iku, mung perlu kanggo urip, kanggo urip (takon Mike Horn!). Banyu kanggo ngumbah, banyu kanggo masak, banyu kanggo ngombé, lan khususake ngombe banyu supaya ora akeh penyakit ...

Sampeyan bisa urip kanthi tanpa mangan, nanging iku mokal kanggo urip tanpa ngombé! Amarga awak ora bisa nyekel pukulan luwih akeh tinimbang dina 3 yen wis ora ana banyu. Kita ilang babagan liter 2 saben dina mung kanthi ngetokake, evakuasi napas lan cipratan.

Mulane ya kabeh duwe sarana finansial sing beda-beda, kabeh duwe tagihan kanggo mbayar, vacation kanggo rencana kanggo anak-anake (kanggo wong sing bisa), kita kabeh mikir dhisik kabeh babagan diri kita lan lingkungan kita sadurunge mikir liyane, nanging sanajan sampeyan mung bisa menehi siji utawa sawetara euro DO IT! Iku ora bakal ngganti urip sampeyan, nanging bakal ngganti urip akeh wong ing endi wae ing donya ...

100% saka dhuwit sing bakal digunakake kanggo mbangun proyèk banyu, lan nalika lagi rampung, CharityWater ngirim kita foto lan koordinat GPS supaya kita bisa bener ndeleng apa kita nyumbang, bebarengan (biasane 21 sasi sawise mburi kampanye, lan ya iku ora dibangun kaya siji iki uga!). Kanggo njaluk idea sampeyan bisa katon ing peta proyèk rampung (https://www.charitywater.org/our-projects/completed-projects/).

Yen kita mandheg sawetara menit ing masalah iki banyu lan mbayangno yen sedina kita bakal entuk kabeh wong ing tanah iki supaya bisa ngakses banyu ngombe, banjur sampeyan bakal nemokake yen uga wis disimpen urip kita bakal ngowahi donya kanthi jero: anak-anak sing golek sekolah tinimbang njupuk banyu yaiku bocah sing bisa mbangun masyarakat sing luwih apik, bakal ngidini negara-negara kasebut berkembang, berkembang, dadi kurang mlarat, eksodus, kurang peperangan (bakal ana malahan tansah amarga alasan liyane) .... wahyu iki sing disederhanakake mbok menawa utopia nanging kudu ana kesempatan!

Kanggo nyumbang saiki klik kene banjur tombol "DONATE".

Matur suwun kanggo maca kula, matur nuwun kanggo gaweyan, matur nuwun kanggo bantuan lan kamanungsanmu. Yen sayang, sampeyan ora bisa melu ing euro siji nanging sampeyan maca artikel iki, monggo dituduhake maksimal menyang kontak, lewat email, ing jaringan sosial ...

Yen sampeyan duwe pitakonan ora ragu-ragu takon ing komentar ing ngisor iki.

Jerome
Outilsdecuisine.com

PS: jumlah kampanye iki kanthi sukarela banget kanggo nguji keterlibatanmu, dadi tanpa sabab yen gol wis tekan (mesthi bakal nyenengake yen ora ...), kita bakal nyinaoni kemungkinan ngetokake kampanye liyane karo gol liyane.

Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan CharityWater, mangerteni misi lan masalah banyu, klik kene:

Yen sampeyan ora ngerti basa Inggris, sampeyan bisa ngeklik lambang subtitle (tengen ngisor video), banjur klik ing lambang setelan (jejere sub judul)> subtitle> translate otomatis> Perancis.

Kanggo ngakses kaca Water for All Project, lan nggawe sumbangan, klik kene banjur tombol "DONATE".

Sawise sampeyan wis diklik ing "nyumbang", ketik jumlah sing pengin menehi (1 $ = 0,85 €), ketik jeneng (Nama Lengkap), sampeyan bisa ninggalake komentar sing bakal metu ing kaca project (Ninggalake komentar). Yen sampeyan pengin tetep donor anonim mriksa "Singidaken jeneng ing kaca kampanye," banjur klik "nyumbang" tombol.

Pilih cara pembayaran (kertu kredit utawa paypal).

Banjur isi kothak sing dibutuhake lan mbayar.



Artikel sadurungé Artikel sabanjure


Ninggalake komentar

Wigati dicathet menawa komentar kudu disetujoni sadurunge dikirim

Bali menyang ndhuwur
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!